top of page

Al llarg d’aquests anys, i particularment aquest estiu, ens heu demanat per ajudar-vos a trobar informació de qualque tema del que hem parlat al programa i, a vegades, no ha estat fàcil.

Després de 8 temporades i més de 300 programes crec que és més que normal que sigui complicat el trobar-ho. Per aquest motiu, i amb la finalitat de poder facilitar l’accés als continguts de tot allò que parlem a Font de Misteris, a Ib3 Ràdio, és el perquè d’aquesta nova secció a la plana web.

A partir del programa 318 és la nostra intenció fer que el programa es torni més dinàmic, amb més interactuació i per això la idea és que aquí es pugui trobar o ampliar la informació de cada emissió,  fer-se amb les referències a les que al·ludim i que sovint no podem prendre nota mentre ho escoltem, i fins i tot veure imatges del que es comenta al programa.

No és una idea original però pensem que pot ser útil, i per això contem amb la col·laboració de Victoria Bellón, qui va ser, en vida de Juan Antonio Cebrián, l’artífex de la web no oficial però sí oficiosa, de La Rosa de los Vientos.

Vos donem la benvinguda, i esperem que pogueu treure qualque cosa de profit d’aquest punt de trobada, també al web, anomenat: Font de Misteris

Illes Balears, setembre 2020

Chema Font.

 

T9.jpg
transp-logo-negro-pequeño.png
bottom of page